RadixIndex : Adatbázisok családfa és helytörténet kutatóknak
RadixIndex5.509.030 adat1.063.092 ingyenVezetéknevekHelyekBelépésElőfizetésArchívFB
Belépés előfizetőknek
Elfelejtette jelszavát?
In English

Üdvözlet a RadixIndex oldalon! A RadixIndex célja a családfa- és helytörténet kutatásban használható adatbázisok szolgáltatása. 9 adatbázisunk jelenleg 5.509.030 adatban való keresést tesz lehetővé. Az adatbázisokban szereplő adatok száma folyamatosan növekszik. (Az ehhez kapcsolódó híreket ld. a híroldalon.)

Vezetéknév kereső

A vezetéknevek és a helységnevek indexe böngészhető is.

A neveket tartalmazó rekordok nagy része előfizetéssel érhető el, de a leggyakoribb vezetéknevek listáján szereplő nevekhez kapcsolódó adatok mindenki számára ingyenesen lehívhatóak.

2011. júniusáig a RadixIndex adott otthont a mindenki számára ingyenesen használható Csaladtortenet emailes levelező listának. Azóta a lista már máshol üzemel.

A látogatók figyelmébe ajánlom egyéb családtörténeti vonatkozású oldalaimat is: RRobot (jelenleg nem elérhető) - ez egy béta állapotú párhuzamos keresést lehetővé tevő eszköz, RHub (jelenleg nem elérhető) - családfakutatáshoz és helytörténethez használható oldalak településszintű linkgyűjteménye és az 1877-es és 1913-as helynévtárak lelőhelye, RadixFórum - vezetéknevek és helynevek szerint rendezett családkereső fórum, Austria Hungary.info - az Osztrák-Magyar Monarchia 1900-es évek elejéről való helységnévtára, RLog (jelenleg nem elérhető) - angol nyelvű genealógiai blogom, Csaladfa... - megbízásos családtörténeti kutatást kínáló oldalam (jelenleg nem elérhető).
RadixIndex5.509.030 adat1.063.092 ingyenVezetéknevekHelyekBelépésElőfizetésArchívFB
© Bogárdi János, 2024. Kapcsolat Adatvédelem