[Csaladtortenet] Dubniczky-Turul

Sztrányai György sztranyai at vnet.hu
2004. Már. 21., V, 19:02:24 CET


Kedves Falubéli Gábor!
Lehet, hogy ismered az információt, de akkor azt kérdezem, hogy megtaláltad ezt az összeállítást valahol? Ha elkészült, akkor még nekünk is adhat valamit a Majthényiak révén!
"Turul 1904-2 A szepesvármegyei történelmi társulat.

 Kisvárdai Csizmadra János m. kir. sóellenőr a Bartakovih, Justh, Rudnay és Rudnyánszky családok története czim alatt genealogiai munkára hirdet előfizetést, a mely munka a czimben felsoroltakon kivül még az azokkal rokon Almássy, Babóthy, geresgáli Batthyán, Boltizár, Conrad, Csizmadia, Dőry, Dubniczky, Frideczky, Gyürky, Lónyai, Majthényi, Mikovinyi, Nozdroviczky, Ordódi, Pyber, Sándor, Szegheő, Szentkirályi, Simonyi, Szüry és Tarnóczy családokkal foglalkozik bővebben.

A munka ára 2 korona lesz. Előfizetések szerző czimén Kézsmárkra küldendők. Szerző a tiszta jövedelmet a Felvidéki magyar közmüvelődési egylet és a Magyar vörös-kereszt egylet közt osztja meg."

Egyébként is kérdezem, hogy sikerült-e beilleszteni a családfádba a Sztrányay feleségeket? Merre éltek pontosabban a felmenőid? Hol tartasz a családfád összeállításában?

A NagyIvánban van egy Nemák László, akinek a felesége Dubniczky Anna volt. Ő talán lehet az általad jelzett Anna? 

Mi már Trencsént és Túróczot átturtuk, és most Nyitra megyét dúljuk, de hiába az 1700-as évek csak morzsákat adtak, de összekötni még nem sikerült az 1800-as évekkel!:(:(

Majdcsak megfejtjük ezeket a felvidékieket!

Viszonzom falubéli üdvözletedet               Ildi és Gyurka

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://www.radixindex.com/pipermail/csaladtortenet_radixindex.com/attachments/20040321/4a414dae/attachment.htm


További információk a(z) Csaladtortenet levelezőlistáról