[Csaladtortenet] Vegyes

Sztrányai György sztranyai at vnet.hu
2004. Már. 8., H, 19:46:06 CET


Kedves Erzsi!
A mormon filmeken minden Alső Kubiny van, küldtünk egy ismertetőt arról, hogyan   tudod kinyomtatni a honlapjukról a tartalmát. Nem kaptad meg, vagy nincs internet elérhetőséged?
Azt is írtad, hogy küldesz valamit a Sztrányayakkal kapcsolatban, de nem jött a leveleddel semmi! Pedig izgalommal várjuk!
Hollosy Erzsinek is megírtuk a sírhelyet.
A mormon kutatót úgy kell elfogadni ahogy van. Egy különlegesen jó kutatóhely és ingyenes, joguk van szabályokat diktálni. Mi csak hálásak vagyunk ezért a kivételes lehetőségért. Gyakorlatilag a külföldre utazás nehézségeitől ment meg, csak ki kell várni. Azt hiszem azonban ebben a témában semmi sem sürgős, legfeljebb mi vagyunk türelmetlenek!
Általában 10 órától nyitnak és este 18 ill. sokszor 20 óráig lehet kutatni. Inkább a gépet kellene kérnihogy foglalják neked, mert Hódmezővásárhely tényleg nem itt van, de aki dolgozik, az is a szombatot használja ki.
Galánta környékét nem kutattuk, azt hiszem a nyitrai levéltárba tartoznak, oda már bejáratosak vagyunk. Most is éppen a tavaszt várjuk, hogy mehessünk. Ami ugyanis nincs filmen, azt csak a levéltárakban lehet kutatni. Ha meg nem akarjuk a mormonfilmet várni, akkor megyünk.....
Üdvözlettel   Ildi
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://www.radixindex.com/pipermail/csaladtortenet_radixindex.com/attachments/20040308/001fc4cf/attachment.htm


További információk a(z) Csaladtortenet levelezőlistáról